Onze Diensten

Particulier Vervoer

De bekendste variant van taxivervoer is particulier vervoer. ook wel straattaxi genoemd. tijdens onze openingstijden kunt U gebruik maken van onze diensten. Wij brengen U graag van of naar het NS station, centrum, Horeca, familie of vrienden.

V.I.P. Service

Belangrijke klanten en medewerkers verdienen extra aandacht. De beleving van de klant start immers niet op kantoor, maar tijdens de reis hier naartoe. Onze representatieve chauffeurs zorgen voor een rustige en ontspannen rit naar de bestemming. Voor het VIP vervoer beschikken wij over een zeer luxe vip bus met oa Wifi, interieur in kantoor opstelling en koelkast.

Contractvervoer

Deeltaxi is een gesubsidieerde taxi door de overheid. Iedereen kan reizen met de deeltaxi tegen het OV-deeltaxi tarief. Personen met een WMO indicatie ontvangen via de gemeente een WMO deeltaxi-pas, en reizen hierdoor tegen het voordelige WMO tarief.

Groepsvervoer

Wij verzorgen voor meerdere instellingen groeps vervoer, met name voor dagbesteding voor ouderen. Ook verzorgen wij zakelijk groepsvervoer bij grote evenementen zoals eindejaars en jubilarissenfeesten, maar ook bedrijfsbezoeken etc etc.

Zakelijk vervoer

Wij verzorgen vervoer voor een groot aantal regionale bedrijven. Een selecte groep van onze chauffeurs verzorgd het zakelijk vervoer. Deze is altijd representatief gekleed in pak, overhemd met stropdas en nette schoenen. De chauffeur heeft een schat aan ervaring. Voor de zakelijke ritten buiten de bebouwde kom zorgen wij voor een flesje water en uiteraard een schone taxi.

Rolstoel vervoer

Een groot aantal van onze bussen zijn uitgerust met een lift en ingericht voor veilig en comfortabel rolstoelvervoer, Hierdoor kunt u veilig worden vervoert in de taxibus zonder over te stappen. Onze rolstoelbussen worden veelvuldig ingezet voor deeltaxi en groepsvervoer, maar zijn ook particulier of via zorgtaxi te boeken.

Luchthaven vervoer

Taxibedrijf Geers rijd op alle luchthavens binnen onze actieradius. Onze klanten vliegen meestal van of naar Schiphol, Brussel Airport en alle andere luchthavens in de Benelux. Ook rijden we naar Charleroi, Düsseldorf, Frankfurt en Parijs.

Volgwagens

Ons uiterst luxe en professionele wagenpark is uitstekend geschikt als volgwagens voor trouw of rouw. Wij hebben luxe zilvergrijze en zwarte taxi’s voor elke gelegenheid. Wij besteden uiteraard veel aandacht aan het schoonmaken van de voertuigen, zodat u goed voor de dag komt.

Veiligheid voor onze klanten en medewerkers.

Al onze voortuigen staan in directe verbinding met de centrale meldkamer. Hier heeft men rechtstreeks contact met de voertuigen, zowel via data als via spraak.
Om de veiligheid van onze klanten te vergroten is het tevens mogelijk om al onze voertuigen te traceren middels GPS.

De kern van onze dienstverlening is dan ook:
Betrouwbare service.

Taxibedrijf Geers B.V.doet meer dan alleen klanten van A naar B brengen, het gaat om de ervaring van de klant!
In het personenvervoer gaat het niet alleen om veiligheid, comfort en snelheid, maar ook om professionele chauffeurs en tevreden klanten.

De diversiteit van de klanten van Taxibedrijf Geers B.V. is van brede omvang; kinderen, jongeren, ouderen, minder validen, zakelijke relaties, overheid en semi-overheid.
Dit in combinatie van de een uitstekende vervoerswens tegen een betaalbare prijs.

Opstelling Voertuigen Taxi Geers in Bergen op Zoom