Onze diensten

Particulier Vervoer

De bekendste variant van taxivervoer is het particulier vervoer. We noemen dit ook wel straattaxi. Tijdens onze openingstijden kunt U gebruik maken van onze diensten. Wij brengen U graag van of naar het NS- station, het centrum, de horeca, familie of vrienden.

Contractvervoer

Deeltaxi is een taxi die door de overheid gesubsidieerd wordt. Iedereen kan reizen met de deeltaxi tegen het OV-deeltaxi tarief. Personen met een WMO-indicatie ontvangen via de gemeente een WMO deeltaxipas en reizen hiermee tegen het voordelige WMO tarief.

Zakelijk vervoer

Wij verzorgen het vervoer voor een groot aantal regionale bedrijven. Een selecte groep van onze chauffeurs verzorgt het zakelijk vervoer. Deze chauffeurs zijn altijd representatief gekleed. De chauffeurs beschikken over veel ervaring. Voor de zakelijke ritten zorgen wij uiteraard voor een schone en comfortabele taxi .

Luchthaven vervoer

Taxibedrijf Geers rijdt naar alle luchthavens binnen onze actieradius. Onze klanten vliegen meestal van of naar Schiphol, Brussel Airport en alle andere luchthavens in de Benelux. Ook rijden we naar Charleroi, Düsseldorf, Frankfurt en Parijs.

Lees meer…..

 

 

Volgwagens

Ons uiterst luxe en professionele wagenpark is uitstekend geschikt als volgwagens voor trouw of rouw. Wij hebben luxe zilvergrijze en zwarte wagens voor elke gelegenheid. Wij besteden uiteraard veel aandacht aan het schoonmaken  en poetsen van de voertuigen, zodat deze representatief zijn.

Groepsvervoer

Wij verzorgen voor meerdere instellingen groepsvervoer, met name voor dagbesteding voor ouderen. Ook verzorgen wij zakelijk groepsvervoer bij grote evenementen zoals eindejaars- en jubilarissenfeesten maar ook bedrijfsbezoeken etc.

Rolstoelvervoer

Een groot aantal van onze bussen is uitgerust met een lift en ingericht voor veilig en comfortabel rolstoelvervoer, Hierdoor kunt u veilig worden vervoerd in een taxibus zonder over te hoeven stappen. Onze rolstoelbussen worden veelvuldig ingezet voor deeltaxi en groepsvervoer maar zijn ook particulier of via zorgtaxi te boeken.

Veiligheid voor onze klanten en medewerkers.

Al onze voortuigen staan in directe verbinding met de medewerkers van de centrale meldkamer. Zij hebben rechtstreeks contact met de voertuigen (chauffeurs), zowel via data als via spraak.
Om de veiligheid van onze klanten en chauffeurs te waarborgen zijn wij in staat om al onze voertuigen te traceren en te volgen middels GPS.

De kern van onze dienstverlening is het bieden van betrouwbare service.

Taxibedrijf Geers B.V.brengt niet alleen klanten van A naar B . Wij willen dat de klanten positieve ervaringen hebben met ons bedrijf. Het bieden van veiligheid en comfort staan hierbij voorop. Onze ervaren en professionele chauffeurs dragen hier hun steentje zeker aan bij.
Taxibedrijf Geers B.V. kent een diversiteit aan klanten: kinderen, jongeren, ouderen, minder-validen, zakelijke relaties, overheid en semi-overheid.

Uiteraard leveren wij een prima service tegen een betaalbare prijs.